Uw Trainer: Matthieu Nas

Categoriën:
  Matthieu Nas is 53 jaar, woont samen met Ingrid Kouwenberg en hun kinderen Mathijs en Mijntje in Arnhem. Na zijn opleiding tot verpleegkundige in Arnhem volgde hij de Brede Basis Intensive Care opleiding in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. Daarna was hij een groot aantal jaren werkzaam als ambulanceverpleegkundige. Van 2000 tot 2013 maakt hij deel uit van het Mobiel Medisch Team in Nijmegen. 
 
De afgelopen 15 jaar volgt hij een groot aantal opleidingen gericht op de acute zorg. In 2002 start hij zijn eigen opleidingsbureau Medac Life Support Training waarmee hij bijscholing en nascholing voor zorgprofessionals uit de 1e en 2e lijn verzorgt. In 2004 rondt hij de opleiding Integraal Management aan de Bestuursacademie Tilburg succesvol af. 
 
Alle facetten rond multidisciplinaire samenwerking hebben al jaren zijn belangstelling. Met zijn ruime kennis en ervaring binnen de (acute) zorg in de verschillende disciplines is kan hij een positieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de professionals en teams in de gezondheidszorg.
 
 
Matthieu Nas (linkedin)