Cursus Train de trainer Advanced Life Support

Categoriën:
Omschrijving
Deze opleiding leidt de toekomstige trainers in uw instelling op tot het niveau van zelfstandig functionerende ALS  trainer. De 1-daagse opleiding is bedoelt voor diegenen zonder relevante trainingservaring. De meeste cursisten gaan binnen hun instelling collega’s trainen op het gebied van de ALS (volwassene, kinderen, pasgeborene).  Medac heeft een passend trainingsprogramma gemaakt waarin veel didactische zaken aan de orde komen. Focus van de training is het begeleiden van cursisten  bij skills en scenariotraining.  Het lesprogramma kan per instelling op maat aangepast worden.
 
Docenten
Uiterst ervaren en deskundige docenten, die een enorme  bagage aan praktijkervaring, theoretische, en didactische kennis en onderwijservaring meebrengen.
 
Opzet en leerdoel
Het verzorgen van skills en scenariotraining op Advanced Life Support niveau (volwassen, kinderen, pasgeborene)  Tijdens de gehele opleiding worden de praktische en didactische vaardigheden van de cursisten door onze docenten beoordeeld. U ontvangt een schriftelijke samenvatting met daarin onze eindindruk per cursist.
 
De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:
Feedbackvormen, debriefing, CRM, 4-stappenplan, vaardigheidsonderwijs, simulatieonderwijs.
 
Afronding en bijzonderheden
Indien nodig zorgt Medac voor begeleiding tijdens de eerste trainingen van de instructeurs.  
 
Voor wie verpleegkundigen, artsen, aankomend trainers
Cursustijd
1 tot 2 dagen afhankelijk van ervaring
Accreditatie V en VN
Certificering U ontvangt een Medac Certificaat
Data In overleg