Accreditering/certificering

Medac Life Support Training is door verschillende beroeps- en belanghebbende organisaties geaccrediteerd.
 
Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) : Alle docenten zijn geregistreerd als instructeur bij de Nederlandse Reanimatie Raad. Derhalve kunnen we de BLS/AED/PBLS opleidingen certificeren . Tevens zijn we als opleidingsbureau sinds 2009 geaccrediteerd voor de train de trainer opleidingen BLS/AED instructeur en PBLS instructeur.
 
KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) De opleiding "Opvang en reanimatie van de pasgeborene" is geaccrediteerd door de KNOV.
 
V en VN (Vereniging voor Verpleegkundigen en Verzorgende Nederland) Medac Life Support Training is sinds juni 2009 door de V en VN als opleidingsbureau geaccrediteerd. Daarmee kan het volledige cursusaanbod aan de groep verpleegkundigen en verzorgenden aangeboden worden via de website van de V en VN en zijn de trainingen direct opgenomen in het nieuwe accreditatiesysteem voor verpleegkundigen.
 
NVAM (Nederlandse Vereniging van Anesthesie Medewerkers) De opleiding ACLS gericht op de anesthesie is door de NVAM geaccrediteerd.
NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) De opleiding "Reanimatie en AED in de huisartsenpraktijk" en de opleiding "Het vitaal bedreigde kind in de huisartsenpraktijk" zijn door de NHG geaccrediteerd.
 
NVK   De training Vitaal Bedreigde Kind is door de Nederlandse vereniging van Kinderartsen geaccrediteerd.